Bagagerumsmarked hos Teigar
Kom til brugt rideudstyrsdag hos Teigar Rideudstyr (selvfølgelig med fokus på islandske heste og dens rytter) 🐴

Udstiller: Det koster 100 kr. at deltage med en bil/stand. Tilmelding sker til mail info@teigar.dk med navn på udstiller. Betaling for stand skal ske til MobilePay 61662602.

Det hele vil foregå på vores ridebane, hvor du ved deltagelse med en stand parkere din bil og udstiller fra dit bagagerum. Ønsker du også et bord (kun 1 stk. og max. 2 meter i længden) ved din bil, er du også velkommen til det. Du skal bare huske selv at medbringe et bord hjemmefra. I må gerne være flere om en stand – det bestemmer I selv. Men husk at pladsen hurtigt kan komme til at knibe, så sørg for at bestille til en ekstra bil, hvis I har meget med.

Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 29. maj 😊 Udstillerne kan ankomme fra kl. 9.00, så I kan have standene klar fra kl. 10.00, når det hele åbner.
Besøgende: Alle er mere end velkomne og indgangen er selvfølgelig gratis. Der bliver rig mulighed for at gøre et godt loppefund 😊 Allerede nu kan jeg fortælle at der vil være rideheldragter, gjorde, ridejakker/fleece, ridebukser, bid, ridestøvler, islænderunderlag og meget mere! 👏

Butikken er selvfølgelig også åben fra 10.00 - 13.00, som bugner med lækkert udstyr til dig og din islandske hest 😊

Vi glæder os rigtig meget til en super hyggelig dag 🎉

Mange hilsener
Team Teigar 🐴 
Se mindre