Har du spørgsmål?

Se om du kan finde svar i vores FAQ herunder, ellers er du meget velkommen til at sende mig dit spørgsmål her i formularen.

Find os her

Teigar Rideudstyr v/ Sofie Jensen
Kirkedalsvej 6, Vedslet
8732 Hovedgård
Tlf. 61 66 74 00
Mail: info@teigar.dk
CVR: 29641072

Butikkens åbningstider:
Efter aftale 😊

Telefontider:
Tirsdag, onsdag & torsdag fra 13.00 - 16.00 & fredag fra 10.00 - 13.00

Hvis jeg ikke er på telefonen (kunder i butikken), så send mig en mail med jeres tlf. nr. og jeg vil ringe jer op hurtigst muligt 😊

Brug for hjælp?

Jeg sidder klar til at hjælpe og guide jer til at finde det rette produkt.

I er også velkommen til at kigge forbi butikken i vores åbningstid og se det store sortiment.

FAQ

Der er 14 dages returret på varerne MOD BON, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du kan også vælge at få dit køb ombyttet til noget andet - det giver du blot besked om på mail (info@teigar.dk). Omkostninger til returnering skal du selv afholde. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Teigar Rideudstyr
Kirkedalsvej 6, Vedslet
8732 Hovedgård
 
Vi modtager ikke pakker uden omdeling.

Vi hjælper gerne med at sælge din brugte islandske sadel.

Når vi modtager din sadel laver vi en kommissionsaftale, så du har et bevis/kvittering for, at du har din sadel i kommission hos os. Du bestemmer selv prisen på sadlen, men vi vil selvfølgelig gerne vejlede dig, hvis du har brug for det. Sælger du selv sadlen før os, kan du frit afhente sadlen med 1 uges varsel, såfremt vi ikke har sendt den ud af huset til en kunde eller reserveret den til en kunde.

Sadlen skal befinde sig hos os og den vil både være præsenteret i vores fysiske butik samt her på webshoppen. Vi forventer at sadlen er 100% intakt og at den er rengjort inden vi modtager den, så den kan blive præsenteret så godt som muligt. Desuden skal du være opmærksom på, at kommissions-sadler bliver solgt med en 1 uges returret overfor kunden. Vi tager selv billeder til webshoppen og står for det grafiske arbejde.

Pris: Vi tager 20% af salgsprisen når sadlen er solgt, - dog minimum 500 kr. Når sadlen er solgt og returretten udløbet, afregnes sadlen direkte til din konto indenfor 4 hverdage.

Alle kunder har mulighed for at få brugte sadler på prøve i 1 uge mod betaling af sadlen. Skal sadlen sendes til en kunde, tager vi 150 kr. i fragt. Hvis der opstår skader på sadlen mens den er på prøve, bliver den ikke taget retur efter prøveperiode.

Hvis sadlen ikke er solgt hos os efter 3 måneder skal sadlen afhentes af ejermanden.

Bemærk:
Vi køber eller bytter ikke brugte sadler til nyt udstyr. Vi tager ikke sadler i kommission, som har indbygget vanger.

Telefon support

+ 45 61 66 74 00

Tirsdag, onsdag & torsdag: 13.00 - 16.00
Fredag: 10.00 - 13.00

Mail support

info@teigar.dk

Svarer tilbage hurtigst muligt
(mail tjekkes hver dag).