Sadelprøvning

Ønsker du en sadelprøvning er du velkommen til at komme til os med din hest. Vi har ridebane på adressen. Prisen for en sadelprøvning er 500 kr., som man får retur, hvis man ender med køb af ny sadel (bliver ikke refunderet ved køb af en brugt sadel). Husk at aftale en tid på forhånd. 
Sofie har siden 2008 løbende været på sadelmager kurser, og arbejder til daglig i tæt kontakt med sadelmagere i Danmark. Derudover har hun også været i England og besøge sadelmagerier, for at se deres arbejde og samtidig lære nyt om faget.

Køb af brugt sadel (kommission):
Der er 1 uges prøvetid på brugte sadler mod betaling af sadlens pris, som man får retur igen, hvis sadlen ikke skulle passe. Ved fragt af sadler fra butikken koster det 150 kr. Ring på tlf. 61 66 74 00 eller mail på info@teigar.dk for nærmere information eller aftale.

Skift af kopfjern:
Vi hjælper gerne med at skifte kopfjern på sadler der er solgt fra Teigar (nye sadler), og dette koster ikke noget (udover prisen på et evt. nyt kopfjern). Ved sadler som ikke er solgt fra Teigar koster det 200 kr. at få kopfjernet skiftet.

Se udvalget her