Gratis gave medfølger alle køb resten af uge 38 :-)
Ærlig vejledning og god service
Levering 39,- Fragtfrit ved 500,-
God service og hurtig levering

Sadelprøvning
 

Teigar kører gerne ud på sadelprøvning. Sofie har de sidste 12 år løbende været på sadelmager kurser, og arbejder til daglig i tæt kontakt med sadelmagere i Danmark. Derudover har hun også været i England og besøge sadelmagerier, for at se deres arbejde og samtidig lære nyt om faget.

En sadelprøvning koster 600 kr. pr. hest. De 600 kr. får man retur, hvis man ender med køb af ny sadel. Vi kører desværre ikke ud med brugte sadler.

Alle er også velkomne til at komme til os med deres hest, og vi vil foretage sadelprøvningen hos os - prisen er her 300 kr. De 300 kr. får man retur, hvis man ender med køb af ny sadel (bliver ikke refunderet ved køb af en brugt sadel). Husk at aftale en tid på forhånd. 

Køb af brugt sadel (kommission):

Der er 1 uges prøvetid på brugte sadler mod betaling af sadlens pris, som man får retur igen, hvis sadlen ikke skulle passe.

Ved fragt af sadler fra butikken koster det 150 kr.

Ring på tlf. 61 66 74 00 eller mail på info@teigar.dk for nærmere information eller aftale.

Skift af kopfjern:

Vi hjælper gerne med at skifte kopfjern på sadler der er solgt fra Teigar (nye sadler), og dette koster ikke noget (udover prisen på et evt. nyt kopfjern). Ved sadler som ikke er solgt fra Teigar koster det 200 kr. at få kopfjernet skiftet.