NYHED: Teigar har fået ny mobilversion!
Stort udvalg online og butik
Levering 39,- Fragtfrit over 500,-
God service og hurtig levering


Specialforretning i Østjylland med udstyr til islandske heste og deres ryttere

Teigar Rideudstyr er ejet af Sofie Jensen og blev etableret i april 2008, hvor jeg startede både webshop & fysisk butik.

Idéen for min butik har været der i mange år, men blev først realiseret, da jeg var færdig med at læse til finansøkonom i foråret 2008. Jeg har haft med heste at gøre hele livet, men den kære islandske hest blev hurtigt den store interesse og deraf kom ideén til min butik.

I dag kan butikken på 160 kvm. tilbyde de bedste mærker til den islandske hest og dens rytter.

Kig forbi og se det store udvalg.

Teigar Rideudstyr
Kirkedalsvej 6, Vedslet
8732 Hovedgård

Tlf.: 61 66 74 00

Mail: info@teigar.dk