Tusind tak til alle besøgende på vores stand til World Toelt 2020 :-) Teigar åbner igen til normal åbningstid på torsdag.
Levering 39,- Fragtfrit over 500,-
God service og hurtig levering

Specialforretning i Østjylland med rideudstyr til islandske heste og deres ryttere.
 

I april 2008 etablerede jeg (Sofie Jensen) Teigar Rideudstyr efter jeg blev færdig som finansøkonom på Århus Erhvervsakademi. Teigar Rideudstyr rummer både en fysisk butik samt en webshop, hvor jeg sælger til hele Danmark. 
 

Jeg har mange års erfaring indenfor hestesporten, men skiftede selv til islandske heste i 2002, hvilket blev min store passion. Interessen og passionen for denne verden har givet mig masser af lærdom indenfor rideudstyr, og jeg kan derfor give god viden, erfaring og sparring.
 

Kig forbi og se det brede udvalg eller ring gerne til mig ved spørgsmål.
 

Teigar Rideudstyr
Kirkedalsvej 6, Vedslet
8732 Hovedgård
 

Tlf.: 61 66 74 00
Mail: info@teigar.dk