UGENS PRISBASKER: 25% rabat på Mountain Horse Glacier rideheldragt i uge 41 :-)
Levering 39,- Fragtfrit over 500,-
God service og hurtig levering


Kommissionsaftale

 

Vi hjælper gerne med at sælge din brugte islandske sadel.

Når vi modtager din sadel laver vi en kommissionsaftale, så du har et bevis/kvittering for, at du har din sadel i kommission hos os. Du bestemmer selv prisen på sadlen, men vi vil selvfølgelig gerne vejlede dig, hvis du har brug for det. Sælger du selv sadlen før os, kan du frit afhente sadlen med 1 uges varsel, såfremt vi ikke har sendt den ud af huset til en kunde eller reserveret den til en kunde.

Sadlen skal befinde sig hos os og den vil både være præsenteret i vores fysiske butik samt her på webshoppen. Vi forventer at sadlen er 100% intakt og at den er rengjort inden vi modtager den, så den kan blive præsenteret så godt som muligt. Desuden skal du være opmærksom på, at kommissions-sadler bliver solgt med en 1 uges returret overfor kunden. Vi tager selv billeder til webshoppen og står for det grafiske arbejde.

Pris: Vi tager 15% af salgsprisen når sadlen er solgt, - dog minimum 500 kr. Når sadlen er solgt og returretten udløbet, afregnes sadlen direkte til din konto.

Alle kunder har mulighed for at få brugte sadler på prøve i 1 uge mod betaling af sadlen. Skal sadlen sendes til en kunde, tager vi 150 kr. i fragt.

Hvis sadlen ikke er solgt hos os efter 3 måneder skal sadlen afhentes af ejermanden.

Bemærk:

Vi køber eller bytter ikke brugte sadler til nyt udstyr. Vi tager ikke sadler i kommission, som har indbygget vanger.