Besøg Teigar til Icehorse Festival i Herning :-)
Levering 39,- Fragtfrit over 500,-
God service og hurtig levering

Sadeltema-aften torsdag den 23. maj 

Er du på udkig efter en ny sadel? 

Så er chancen der for at blive klogere på hvilken type sadel, som vil passe til din hest. Du kan få svar på spørgsmål som hvilken betydning sadelbommens udformning, stopningen samt anlægsfladen har for træningen af din hest og dens holdbarhed.

Teigar Rideudstyr og Hilbar Skandinavien afholder sadeltema torsdag den 23. maj fra kl. 18.30 til ca. 21.00. Vi fortæller om de forskellige sadler og viser de udvalgte Hilbar-sadler, blandt andet den spritnye Hilbar Royal Exklusiv Epona. Du vil også kunne se sadlerne på 2 islandske heste (med meget forskellige bygninger), som deltager til arrangementet.

Ved bestilling af sadelprøvning denne aften vil der være gratis montering af sadlen (stigremme, gjord, bøjler og underlag).

Der vil være goodiebags med lidt lækkert fra Hilbar mm., kage, kaffe og sodavand til alle deltagere :-) Derudover vil der være GODE tilbud i butikken.

Tilmelding er nødvendig da der er begrænsede pladser (max. 30 personer) og da vi skal vide hvor mange goodiebags vi skal have klar :-) Prisen for deltagelse er 50 kr.

Du kan tilmelde dig her: http://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow… Teigar deltager med butikken til følgende stævner i 2019:

 

  • World Toelt i Odense Congress Center fra fredag den 22. februar til og med lørdag den 23. februar (http://worldtoelt.dk/)
     
  • Icehorse Festival i Messecenter Herning fra torsdag den 4. april til og med søndag den 7. april (http://icehorsefestival.com/)