Teigars hestefest 2017

Nyt event hos Teigar.

Vi vil gerne invitere jer til Teigars årlige hestefest sidste weekend i august, lørdag den 26. august og søndag den 27. august.
Der vil være masser af gode tilbud i butikken samt udenfor i vores opslåede telte.
Derudover vil der ske spændende foredrag/opvisninger på vores nyanlagte ridebane.
Vi vil byde på grillpølser, hjemmebagte vafler, øl, sodavand og kaffe som man kan købe til yderst fornuftige priser i vores madtelt.
Der vil være borde og stole, så kan man få en hyggelig pause. Vi glæder os til at se jer alle til en dejlig weekend i hestens tegn.

Mange hilsener fra Teigar teamet :-)

Link til begivenheden på Teigars facebook side:
 Teigars hestefest 2017 
Her kan du også deltage i en konkurrence om at vinde et gavekort på 500 kr. til Teigars hestefest.

Program på ridebanen:

Lørdag den 26. august kl. 10.00 vil Bettina fra www.hesteleg.dk komme forbi og vise os hvordan vi bedst læsser vores heste. Der vil være demonstration med et par islandske heste, som ikke er specielt glade for traileren.

Lørdag den 26. august kl. 14.00 vil dommer, Hanne Møller, vise os en introduktion til FITE TREC, som er en ny disciplin i Dansk Islandshesteforening og Dansk Rideforbund.

FITE TREC Denmark TREC er en relativ ny ride disciplin i Dansk Islandsheste Forening. Danmark blev officielt optaget som medlemsland i FITE (Techniques de Randonnée Equstre de Compétition) i 2014 - via Dansk Islandsheste Forening. De første danske FITE TREC dommere i DI regi blev uddannet i 2015 af TREC Sverige. Siden er flere danske dommere uddannet gennem FITE TREC Denmark.

TREC består af 3 del discipliner:

POR: Orienteringsridt
MA: Gangartstest
PTV: Forhindringsbane

TREC henvender sig til alle ryttere der er interesserede i naturridning sammen med andre, og der er plads til ryttere på alle niveauer.

http://fitetrec-denmark.dk/index.html

Hanne medbringer sin egen hest på dagen, så kom forbi og få et indblik i hvad TREC er

Søndag den 27. august kl. 11.00 vil Susanne Malskær komme forbi med hendes flotte Rocky Mountain Horse hoppe. Hun vil fortælle om racen og vise den under rytter.USA Patent og Varemærkestyrelsen definerer Rocky Mountain Horse® som "en hest, der har en medium højde, en bred brystkasse, en taktklar four-beat gangart (tølt), et blid temperament og den skal være ensfarvet." Alle Rocky Mountain Horses... skal besidde gangart, kropsbygning og et blidt temperament som anført i vedtægterne for Rocky Mountain Horse®Association, Inc.
Stangmål: 147,3 – 162,5 cm.

Søndag den 27. august kl. 14.00 kommer Laura Lambek, og hendes Dansk varmblod Isidor E og laver et spændende show, hvor der både vil blive vist dressur og spring, med cordeo (ridning med en snor om halsen og intet hovedtøj)

Laura har Fremtidens hestetræning, hvor hun tilrider og uddanner heste på alle niveauer, samt underviser i både spring og dressur.

Hendes mission er at kunne inspirere en masse mennesker, ved at vise hvordan tingene kan gøres på en harmonisk måde, ved at fremvise hendes form for ridning og fortælle om hendes oplevelser, erfaringer og drømme.

Hendes vision er at ændre den måde man i dag ser på hesten i ridesporten, det er ikke blot et redskab, men et levende væsen med følelser, personlighed og behov.

www.facebook.dk/fremtidensheste