Ingen kommende arrangementer.

Open by night og sensommerudsalg  i Teigar fredag den 26. august fra 10.00 – 22.00

Køb i butikken:

Vi giver 20% rabat på alle varer (dog ikke på sadler, foder, Equithol, Bingó Kugler og nedsatte varer).
Sensommerudsalget vil starte samme dag, og derfor vil det sidste beklædning fra sommerkollektionerne også blive sat ned til yderst gode priser.

Vi bestiller gerne varer hjem til jer – dog skal betalingen ske på dagen for at få de 20% rabat.
Ved varens hjemkomst kan du vælge mellem at hente det i butikken, eller få det sendt med GLS til 39 kr. eller Post Danmark til 65 kr.

På dagen byder vi på gratis kaffe og sodavand, og derudover kan man købe en grillpølse med brød for 5 kr. (der er mobilpay betaling i pølseboden).

Køb på webshoppen (www.teigar.dk):

Ved køb på webshoppen i tidsrummet kl. 10.00 – 22.00 vil man også opnå de 20% rabat (dog ikke på sadler, foder, Equithol, Bingó Kugler og nedsatte varer). Rabatten bliver fratrukket manuelt efter endt køb, så selvom I ikke kan se rabatten ved køb, vil I selvfølgelig få den. Vi kan nedregulere beløbet inden vi trækker pengene på jeres betalingskort.

På dagen kan I vælge mellem at få sendt med GLS til 39 kr. eller Post Danmark til 65 kr. uanset købets størrelse.

Leveringstid af købte varer på webshoppen efter Open By Night:

Man må påberegne ekstra leveringstid på webshoppen efter Open by night. Alle vil få besked på mail eller telefon ugen efter Open By Night, hvornår de kan regne med en levering. Vi skynder os selvfølgelig alt det vi kan, for at få varerne af sted så hurtigt som muligt.

Sensommerudsalg:

Der tages forbehold for udsolgte varer på dagen – jeg skal nok gøre alt for at få webshoppen opdateret så hurtigt jeg kan :-)

Og til sidst:

Vi glæder os til at se jer alle til en dejlig dag i butikken – det er altid så hyggeligt :-)
Og til alle jer der bor langt væk, god fornøjelse på webshoppen :-)